Affiliate by Artūras

Sulaukiam ir laiškų – skelbiame Artūro rašinį apie affiliatyvinės veiklos viziją ir perspektyvas. Tikimės, kad ilgametė patirtis bus įdomi, tiek tarpininkams, tiek patiems produktų gamintojams ir prekybininkams

Kaip žinai, affiliate tai – senai ne naujiena, bet Lietuvoj pristatoma kaip naujiena. Pati idėja kaip affiliate yra nuostabi tačiau mūsų šaly tai buvo senai tik kitokia forma – pvz.perki mažmenoje daugiau gauni didesnę nuolaidą, tai – nesiskiria nuo affilianto. Po to ima prekes ir pardavinėja brangiau neaišku kokia kaina. Pas mus gi kaip jei pelnas tai tik visas ir tik mano. Vėliau pamato jog kažkas parduoda truputi pigiau tada ir aš nuleidžiu kainą. Taip prieinama prie minimalaus pelno, kurio nepakanka išsilaikyti, čia ir bankrotas.

O kaina turi būti visuose pardavimo taškuose vienoda (geras pvz Filip Morisas, senai visur cigaros kainavo vienodai). Tada premijiniai priklauso nuo pardavimo apimčių ir visiems vienodai ar 25% ar 60% kaip nustatys produkcijos importuotojai. O dabar, sunkmečiu, aišku norima parduoti prekę, nes pelno nėra ir kuo daugiau tuo geriau tai ir ieškomi affiliantai (kitaip pardavimo agentai). Tačiau jie yra savo laiku užknisę visus su prekių pasiūla, o apie intiką nieks nepagalvojo tik senai naudoja telekomunikacinės įmonės, bankai, atsiskaitymai,papildymai,online mokėjimai ir t.t. O kur visas spektras kitų prekių – statybinės medžiagos,o maisto prekės, buitinės prekės, juvelyrika ir t.t.?!

Bet paprastas žmogelis nesiūlys kažkokio pardavėjo prekių, nes jam tai kas iš to? Va čia ir šakės, pardavimai mažėja firmų vadybininkai visur nespėja nes jų geriausiu atveju bent jau per Lietuva susidaro kokie du desietkai. Savi agentai parduodantys firmos produktus reikalingi kiekviename kaimelyje. Čia ir reikalingi affiliantai, moki jiems ne šiaip sau grašius o normaliai žiūr ir prekės(paslaugos) parsiduoda.

Gerai, koročė,prirašiau per daug. Linkus tegul štampuoja gal dar nepavėlavo į traukinį. Ekskliuzyvas – visada puiku ir jį gali pirkti onlainu bet kas. Reikalingas: saitas angliškas (geriau daugiau kalbų), online atsiskaitymas, pristatymo garantijos, kokybės garantas, pinigų grąžinimo garantas, ryšio kanalai (mob nr., mailas, adresas ir t.t.), jei prekė brangesnė-nemokamas prekės grąžinimas savo sąskaita nu ir dar šis bei tas.


Artūras

12 790 komentarų

  1. Dominykas

    Hm… Geras straipsnis, išties internetas tai galimybė prekiauti ir uždirbti ir galimybė tokia, kokios dar niekas neturėjo. Šį planą reikia vystyti, kuo plačiau

Komentavimo galimybė išjungta.